Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

California Superbike School


  • Το California Superbike School είναι η μοναδική σχολή ασφαλούς και τεχνικής οδήγησης μοτοσυκλέτας παγκοσμίως με 33 χρόνια λειτουργίας η οποία έχει σαν σκοπό την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των αναβατών με τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν από κάθε αναβάτη, με οποιαδήποτε τύπου μοτοσυκλέτα και ισχύουν για όλες τις συνθήκες οδήγησης. Κατά την δεκαετή ζωή του CSS στην Ελλάδα έχει αναγνωρίσει διεθνώς 5 Έλληνες εκπαιδευτές και μια αλυτάρχη και σήμερα επανδρώνει με επιτυχία σχολεία στην Τουρκία, στη Σαουδική Αραβία, τη Νότιο Αφρική, την Ισπανία και τα Η.Α.Ε.

    Θα ήθελα λοιπόν να εξετάσω την δυνατότητα συνεργασίας, η οποία μπορεί και θα φέρει αμοιβαία οφέλη για όλους μας καθώς όλοι έχουμε την ανάγκη για ολοκληρωμένη και σωστή ενημέρωση για θέματα οδήγησης μοτοσυκλέτας.

    Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε για την καλύτερη εκπαίδευση των μελών σας στην τεχνική οδήγηση μοτοσυκλέτας στον κόσμο, είμαστε εδώ για να βρούμε την πιο οικονομική και εφικτή λύση.

    Παρακαλώ επικοινωνήστε:
    Σπύρος Κούτρας, Διευθυντής, 6945 893 697
    Μαριγώ Λαϊνοπούλου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, 6951 848 632

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site μας:
    www.superbikeschool.co.gr
    και για τα τελευταία νέα μας στη σελίδα μας στο fb
    www.facebook.com/California.Superbike.School.Greece.

    Ελπίζοντας να σας γνωρίσουμε από κοντά,

    Φιλικά



    Σπύρος Κούτρας
    Managing & School Director
    California Superbike School, Greece


  • 1 σχόλιο:

    barbacool είπε...

    Μήπως οι M.M.R. να βάζαμε ένα προγραμματισμό για ένα event για τα μέλη μας με κάποιες ευνοϊκές τιμές και μια μέρα να βολεύει όλους?
    Καιρός να το δούμε, άνοιξη πρέπει να γίνει, πριν πιάσουν οι πολλές ζέστες...