Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

2013 MV Agusta 800 Hypermotard Ανακοινώθηκε επίσημα!


MV Agusta ανακοίνωσε επίσημα την δημιουργία ενός τρικύλινδρου Hypermotard με κινητήρα 800 κυβικών. Η μοτοσυκλέτα θα παρουσιασθεί επίσημα στην έκθεση του Μιλάνου τον Νοέμβριο.Φωτογραφίες δεν έχουν δοθεί από την εταιρεία, αλλά ο γνωστός σχεδιαστής Luca Bar έχει κυκλοφορήσει το σχέδιο που βλέπετε, δείχνοντας μας πως αυτός φαντάζεται αυτή τη μοτοσυκλέτα.Εμείς όμως πρέπει να σας θυμίσουμε ότι στo προηγούμενο ταξίδι μας στην  EICMA του 2011, είχαμε δει την εργασία των φοιτητών του IED (Ιnstituto Europeo di Design) Torino. Το MV Agusta Sportourer που παρουσίασαν λοιπόν στο Μιλάνο την προηγούμενη χρονιά, ήταν η διπλωματική εργασία πέντε φοιτητών του IED. Η ιδέα ήταν του σχεδιαστή και καθηγητή τους, του Antonio Quitadamo και αφορούσε ένα Hypermotard με τον τρικύλινδρο κινητήρα του BRUTALE 675.

Πιστεύουμε ότι η ιταλική εταιρεία θα αξιοποιήσει την μελέτη των φοιτητών για να δημιουργήσει έναν μικρό και προσιτό ανταγωνιστή του Multistrada.
Οι πληροφορίες μας μέχρι τώρα λένε ότι η MVAgusta θα παρουσιάσει τρία ή τέσσερα νέα μοντέλα. Το πιθανότερο είναι ότι θα αναβαθμίσει τουλάχιστον ένα από τα τρικύλινδρα μοντέλα της από τα 675 στα 800cc αξιοποιώντας τον νέο κινητήρα.
Τόσο το F3 όσο και το Brutale, φαίνεται ότι αργά ή γρήγορα θα ανέβουν κατηγορία και κάποια R θα γίνουν RR. 
Περιμένουμε….


Δεν υπάρχουν σχόλια: